Velkommen Player-1

Velkommen Player-1

Chrissie

Chrissie

You entered

Hvad nu?

Søg
Søg
Close this search box.

Ready

Chrissie

DU ER HER:

LEVEL 1

> Goto retrogamers.dk Get Profile Log Ind Velkommen

Retro
  Gamers

.dk

Dansk online fællesskab og database med tilknyttet Discord Server.

Medlemmer kan dele spørgsmål, hjælpe hinanden, anbefale  meget mere via vores forum. Ved at dele oplevelser med de elektroniske spil og kommunikere på alle niveauer skriver vi spilhistorie imens den skabes.

Der er ikke krav om profil for at deltage på Discord serveren. Profilen kan bruges som supplement med ekstra info om dig og os. Hjemmesiden kan bruges af alle, visse funktioner kræver oprettelse af profil.

Profil på Retrogamers.dk er gratis.

START!

Fra tekstbaseret eventyr til arcade action, timelange selvtastede basic spil til lynhurtig lan party. Fra Troldspejlets brevkasse til konkurrence demo scenen – konami code , autofire. Storesøskende og Luigi. joysticks blaiming i privaten og rage quitting online. Shareware via  dial-up til streaming world wide. Spritescaling vs 3DFX, analog vs digital vi har plads til alle.

C:\> For_Alle Database Informationer Tilmelding

RetroGamers.dk kan også bruges af anonyme gæster. Det er muligt at surfe rundt på store dele af siden for at lære mere om den pixelerede verden af blips & blops / pics & blogs.

Free & gratis informationer.

DATA HER & DATA DER

De elektroniske spil er kendte for deres krav til kommunikation som interaktion. Afsenderen/skaberne kreerer mediet/spillet som kræver en særlig interaktion/deltagelse fra modtageren/såilleren. Spilmediet er på mange måder “levende” og interaktionen er lige så unik som der er unikke spillere.v

Med mulighed for tilbageblik og nyere releases kan profiler på retrogamers give et aktuelt indtryk af hvordan spil huskes igennem spilhistorien samt hvordan de modtages lige nu.

I fællesskab kan vi dele tanker, minder, oplevelser og spørgsmål som: Hvordan var god grafik i 80erne? Hvad er et godt gameplay i dag? Hvordan kan man sammenligne den samme spiltitel på hhv konsol og PC? Er en remake altid en forbedring?

Interaktion, events/kalender, kort over steder osv. Community webshop (information uden profil)

Start Fora Emner

Viser 6 emner – 1 til 6 (af 6 i alt)
Viser 6 emner – 1 til 6 (af 6 i alt)

[gamipress_site_points type=”all” columns=”3″ thumbnail=”yes” label=”yes” layout=”left” align=”none”]

[gamipress_logs current_user=”yes”]

 

Kræver login: Chat, forum etc.

Forum